Čtyři plakáty VARTA® zobrazující části autobaterií, baterií pro těžká komerční vozidla a baterií pro volný čas

Historie značky VARTA® (2010-nyní)

Dnešní baterie VARTA® poskytují vyspělou technologii, silný výkon a mimořádný servis po celém světě již více než 100 let.

2010: 125 let Johnson Controls

Johnson Controls slaví 125 let na špici v oblasti bateriových technologií.

2010: Sortiment baterií VARTA Start-Stop roste

Inovace pokračují – dalším krokem je zdokonalená baterie VARTA Start-Stop Plus s technologií AGM, která je určena pro vozidla s pokročilými funkcemi Start-Stop, a dále baterie VARTA Start-Stop s technologií EFB pro vozidla se základními funkcemi Start-Stop.

2010: Rozjíždí se recyklační program ecosteps®

Iniciativa ecosteps usnadňuje profesionální a ekologický způsob recyklace baterií pro motorová vozidla, naše produkty VARTA splňují zásady trvale udržitelného rozvoje.

2010: Tři velká ocenění v jednom roce

VARTA s hrdostí přijímá ocenění „Volkswagen Innovation Award“ a „Volkswagen Group Award for Sustainable Energy Storage System“. General Motors EMEA nás opětovně vyznamenává cenou pro dodavatele roku „Supplier of the Year Award 2010“.

2011: Servisní program pro servisy VARTA Start-Stop (VSSP)

Činnost zahajuje VARTA Start-Stop Service Programme [VSSP], který nezávislým autoservisům poskytuje dodatečnou technickou podporu a nástroje pro usnadnění výměny baterií ve vozidlech Start-Stop s cílem pomoci jim rozšířit jejich obchodní aktivity a zákaznickou podporu.

2011: Ocenění za nejlepší nový produkt roku: Edison Best New Product Award 2011

Řada baterií VARTA Start-Stop získává ocenění „Edison Best New Product Award“ v kategorii „Energie a udržitelný rozvoj: segment udržitelných energetických systémů“.

2011: Produkce v Evropě roste

Se stoupající poptávkou po bateriích řady VARTA Start-Stop se rozrůstá výrobní kapacita Johnson Controls v celé Evropě.

2012: MAN Truck and Bus Supplier Award 2011

Koncern MAN uděluje společnosti Johnson Controls ocenění „Dodavatel roku pro nákladní vozidla a autobusy 2011“. Mezinárodní nákupní společnost TEMOT International nám propůjčuje „Innovation Award“ za kvalitu technologie AGM.

2013: Značka VARTA v novém hávu – It all starts with VARTA®

Značka VARTA získá nový vzhled: nové logo, zcela nové etikety na baterie a přepracovaný produktový sortiment, novou internetovou stránku, nové katalogy a nové podpůrné materiály.

2014: Johnson Controls rozšiřuje svou silnou řadu Dynamic Trio o AGM a EFB

V roce 2014 přidala společnost Johnson Controls VARTA® Silver Dynamic AGM a Blue Dynamic EFB do vyzkoušené a otestované řady Dynamic Trio. Baterie AGM a EFB nabízí bezkonkurenční výkon a nedostižnou životnost pro velmi výkonná vozidla a aplikace Start-Stop.

2016: Bezúdržbové baterie pro asijské a evropské aplikace

V roce 2016 uvádí Johnson Controls baterie, které jsou bezúdržbové a konstruované speciálně tak, aby odolávaly extrémním klimatickým podmínkám. Jsou masivnější, trvanlivější a udržují zákazníky v pohybu. Navíc je výrobní proces šetrnější vůči životnímu prostředí tím, že používá o 20 % méně energie a emituje o 20 % méně skleníkových plynů.

2019: Clarios

Johnson Controls Power Solutions se odděluje od společnosti Johnson Controls International, LLC. a stává se samostatným subjektem Clarios.

Vyhledávač baterií VARTA®


Jste specialista? Pak využijte výhody našeho rozšířeného vyhledávače na VARTA Partner Portal.

Lokátor prodejce VARTA®

Najít další prodejce